Projectnieuws

Online quiz Nick van de N361

Om jongens tussen 17 en 21 jaar bewust te maken van gevaarlijke verkeerssituaties, is provincie Groningen gestart met een online quiz. Jongeren kunnen meedoen en een mooie prijs winnen.

De online quiz is wekelijks te vinden op Facebook, Instagram en Twitter. Iedere week wordt er een nieuwe vraag gesteld.  Nick speelt de hoofdrol in deze quiz. Hij is 20 jaar, woont in Winsum en maakt regelmatig gebruik van de N361. Hier maakt hij veel mee; zo koopt hij peperdure gehaktschotels van €500,- en komen er exotische diersoorten voorbij zoals haaien en zebra's. Ook vliegt hij regelmatig uit de bocht door de vele Red Bull. 

Nick gaat graag stappen in Groningen, maar hij heeft vaak ruzie met zijn vrienden over wie de BOB moet zijn. Om dit gedoe te voorkomen en een gratis avondje los te gaan in Groningen geeft hij een leuke, handige prijs weg: een taxirit naar Groningen! Maar hiervoor moeten wel een aantal verkeersvragen goed worden beantwoord. Degene die het juiste antwoord geeft en drie vrienden tagt, maakt kans op deze prijs. 

TERUG

Back to top