Projectnieuws

Inloopbijeenkomst herinrichting Adorp- provinciale weg

Op donderdag 30 november, van 18.30 tot 20.00 uur, organiseert de provincie Groningen een inloopbijeenkomst over de herinrichting van de provinciale weg N361 in Adorp. Omwonenden zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

De bijeenkomst vindt plaats in Dorpshuis Artharpe, Torenweg 9 in Adorp. Er is geen algemene presentatie, men kan tussen de genoemde tijdstippen binnenlopen.   

Herinrichting Adorp
Tijdens de bijeenkomst krijgen omwonenden uitleg over de herinrichting van de N361 in Adorp en het groot onderhoud van de N361 tussen Adorp en Groningen. Aan de hand van tekeningen krijgt men tijdens deze avond een goed beeld van het ontwerp. Ook wordt uitleg gegeven over de planning van het project en de procedures die gevolgd dienen te worden. Tijdens de inloopbijeenkomst zijn verschillende medewerkers van de provincie Groningen en de gemeente Winsum aanwezig voor de nodige toelichting en beantwoording van eventuele vragen. 

Voor de herinrichting van de N361 in Sauwerd wordt een aparte inloopbijeenkomst georganiseerd.  

Meer informatie
Heeft u nog vragen, neem dan contact op met mevrouw U. Nauta (050-316 4464) of stuur een e-mail naar U.Nauta@provinciegroningen.nl.

TERUG

Back to top