Projectnieuws

Update reconstructie Lauwersoog

De afgelopen maanden zijn alle kabels en leidingen op het werkterrein rondom Lauwersoog verlegd. Hierdoor heeft aannemer KWS Infra BV uit Leek een herstart kunnen maken met de aanpassingen aan drie kruispunten langs de N361 in Lauwersoog.

Tijdens de werkzaamheden rondom de drie kruispunten kan het verkeer gewoon doorrijden en gebruik maken van de tijdelijke wegen. Er wordt door de aannemer op veel plaatsen tegelijk gewerkt en er is veel werkverkeer. Tussen het kruispunt Strandweg en kruispunt Veerhaven is er daarom een maximum snelheid ingesteld van 30 km/uur. We verzoeken automobilisten zich aan deze snelheid te houden. 

Planning
Voor het aanbrengen van het asfalt zal de N361 een aantal nachten worden gestremd. Dit staat nu gepland voor eind mei / begin juni. De exacte tijdstippen en data worden ruim van te voren bekendgemaakt door borden langs de weg en communicatie via internet/advertenties. De reconstructie van de drie kruispunten zal daarmee in juni 2017, voor het hoogseizoen, afgerond moeten zijn.

 

TERUG

Back to top